Curry, aprèn a utilitzar-lo a la teva cuina
Pel seu gust intens, exòtic i lleugerament picant, el curry enganxa. Però justament perquè és fort, s’ha de saber utilitzar a la cuina, amb moderació, per a aconseguir aquest toc únic sense...
Pel seu gust intens, exòtic i lleugerament picant, el curry enganxa. Però justament perquè és fort, s’ha de saber utilitzar a la cuina, amb moderació, per a aconseguir aquest toc únic sense...
Has provat mai de preparar dolços amb farina d’arròs? És una bona alternativa a la farina de blat, la més habitual en rebosteria, perquè té les mateixes propietats nutricionals que aquest i, en ser...
Vols fer pollastre arrebossat i t’adones que no tens farina de galeta, o vols preparar un arròs com a acompanyament i quasi no et queda arròs… T’ha passat mai? Si la resposta és sí, és possible que...
Bona part de l’èxit d’una recepta d’arròs n’és el punt de cocció. Perquè una paella amb l’arròs passat perd tot el seu encant, o un arròs caldós amb l’arròs dur...
Si hi ha un plat de la cuina marroquina que ha traspassat fronteres, és el cous cous (o cuscús, o cous-cous), una recepta típica de la gastronomia àrab i dels països del Magreb (Marroc, Alger,...
Comencem pel principi. Què és una amanida? Sembla una obvietat, pero avui en dia hi ha tantes receptes a les que anomenem “amanida” que potser val la pena anar a buscar la definició al diccionari....
Unes tapes amb una cerveseta ben fresca, un gelat a mitja tarda, unes copes després de sopar… L’estiu està per gaudir-lo, però pot ser que els excessos et passin factura davant la bàscula. No passa...
De paelles n’hi ha per a tots els gustos: marinera (de peix i marisc), de camp (amb pollastre, conill, salsitxes…), de l’hort (amb verdures…). I també pots barrejar aliments com carns, peixos,...
Descubre toda nuestra gama de productos