Blog
Ja arriba l’estiu, dóna’ls-hi color als teus plats

Ja arriba l’estiu, dóna’ls-hi color als teus plats

Nomen      25/06/2018

L’estiu ja es aquí! Arriba el bon temps, la calor, els dies llargs, les tardes de piscina, els vermuts a la platja amb amics o família … Però, això no és tot! Els mesos d’estiu també t’ofereixen una àmplia varietat de productes de temporada, plens de color, sabor i textura. Avui, a Nomen, et proposem genials i saboroses ideals per donar-li color als teus menjars i per aprofitar al màxim els beneficis dels aliments estiuencs. Segueix llegint!

 

Receptes amb fruita per donar-li color als teus àpats d’estiu

 

  • Amanida de pasta: En aquesta època de l’any, les amanides de pasta són un dels productes estrella tant per portar a la platja, com per a un dia de pícnic o simplement per un bon àpat a casa. Què et sembla si portes una miqueta més enllà el teu plat i li afegeixes unes acolorides fruites d’estiu? Prova a incorporar, per exemple, pinya i maduixa, veuràs que toc més refrescant li aporten.

 

  • Arròs salvatge amb mango: El mango és una fruita característica de finals d’estiu, amb un sabor únic i una textura increïble que pot encaixar en infinitat de receptes. Afegeix-li al teu arròs salvatge Nomen, unes tires de mango, tomàquets cherry, daus de pit de gall d’indi i ruca. Atreveix-te amb aquesta espectacular barreja de sabors!

 

  • Broquetes de meló amb pernil i formatge fresc: Del clàssic meló amb pernil … arriba la broqueta de meló amb pernil i formatge fresc!, una alternativa innovadora i divertida. Per preparar-les, talla a daus el meló i el formatge fresc, plega cadascun dels talls de pernil i intercala en la punxa els tres ingredients com més t’agradi.

 

  • Amanida de formatge de cabra i gerds: Per preparar aquesta apetitosa amanida tan sols necessitaràs una barreja d’enciams, ruca i canonges, formatge de cabra tallat a rodanxes, un grapadet de nous i de gerds, i unes culleradetes de melmelada de tomàquet. ¡Els gerds no són únicament per les postres!

 

  • Gaspatxo de síndria: T’encanta la síndria i encara no has provat el gaspatxo de síndria? Per preparar-lo necessitaràs: síndria sense llavors, tomàquet, ceba, cogombre, pebrot vermell i oli d’oliva verge extra. Una opció refrescant i plena de vitamines!

 

  • Amanida amb quinoa, alvocat i albercoc: Cansat de les clàssiques amanides verdes? Afegeix-li al teu mix d’enciams una mica de quinoa Nomen, un grapadet de nous, daus de formatge feta, uns quants tomàquets cherry, un alvocat i un parell d’albercocs. Una combinació de color i sabor perfecta per sortir de la rutina d’amanides.

 

  • Mousse de iogurt i préssec: Arriba la temporada de préssec i què millor manera d’aprofitar-la que preparant una deliciosa mousse de iogurt? L’elaboració és molt senzilla: bat un iogurt cremós amb 2 cullerades de sucre morè, 2 cullerades de nata líquida per muntar i una clara d’ou muntada. Per barrejar, fes moviments suaus i envoltants: s’han d’integrar tots els ingredients però que el punt de neu no ha de baixar. Si ho barreges de baix cap amunt pot resultar-te més fàcil i pràctic. A continuació, pela el préssec i talla-ho en petits daus. Cobreix amb els trossos de préssec la base del teu bol i s’aboca, poc a poc, la barreja de iogurt. Guarda-ho a la nevera durant aproximadament 1 horeta i, llest!

 

Gaudeix de totes les coses bones de la fruita en aquestes meravelloses receptes estiuenques!

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.