Blog

Ja arriba l’estiu, dóna’ls-hi color als teus plats

L’estiu ja es aquí! Arriba el bon temps, la calor, els dies llargs, les tardes de piscina, els vermuts a la platja amb amics o família … Però, això no és tot! Els mesos d’estiu també t’ofereixen una àmplia varietat de productes de temporada, plens de color, sabor i textura. Avui, a Nomen, et proposem genials i saboroses ideals per donar-li color als teus menjars i per aprofitar al màxim els beneficis dels aliments estiuencs. Segueix llegint!

 

Receptes amb fruita per donar-li color als teus àpats d’estiu

 

  • Amanida de pasta: En aquesta època de l’any, les amanides de pasta són un dels productes estrella tant per portar a la platja, com per a un dia de pícnic o simplement per un bon àpat a casa. Què et sembla si portes una miqueta més enllà el teu plat i li afegeixes unes acolorides fruites d’estiu? Prova a incorporar, per exemple, pinya i maduixa, veuràs que toc més refrescant li aporten.

 

  • Arròs salvatge amb mango: El mango és una fruita característica de finals d’estiu, amb un sabor únic i una textura increïble que pot encaixar en infinitat de receptes. Afegeix-li al teu arròs salvatge Nomen, unes tires de mango, tomàquets cherry, daus de pit de gall d’indi i ruca. Atreveix-te amb aquesta espectacular barreja de sabors!

 

  • Broquetes de meló amb pernil i formatge fresc: Del clàssic meló amb pernil … arriba la broqueta de meló amb pernil i formatge fresc!, una alternativa innovadora i divertida. Per preparar-les, talla a daus el meló i el formatge fresc, plega cadascun dels talls de pernil i intercala en la punxa els tres ingredients com més t’agradi.

 

  • Amanida de formatge de cabra i gerds: Per preparar aquesta apetitosa amanida tan sols necessitaràs una barreja d’enciams, ruca i canonges, formatge de cabra tallat a rodanxes, un grapadet de nous i de gerds, i unes culleradetes de melmelada de tomàquet. ¡Els gerds no són únicament per les postres!

 

  • Gaspatxo de síndria: T’encanta la síndria i encara no has provat el gaspatxo de síndria? Per preparar-lo necessitaràs: síndria sense llavors, tomàquet, ceba, cogombre, pebrot vermell i oli d’oliva verge extra. Una opció refrescant i plena de vitamines!

 

  • Amanida amb quinoa, alvocat i albercoc: Cansat de les clàssiques amanides verdes? Afegeix-li al teu mix d’enciams una mica de quinoa Nomen, un grapadet de nous, daus de formatge feta, uns quants tomàquets cherry, un alvocat i un parell d’albercocs. Una combinació de color i sabor perfecta per sortir de la rutina d’amanides.

 

  • Mousse de iogurt i préssec: Arriba la temporada de préssec i què millor manera d’aprofitar-la que preparant una deliciosa mousse de iogurt? L’elaboració és molt senzilla: bat un iogurt cremós amb 2 cullerades de sucre morè, 2 cullerades de nata líquida per muntar i una clara d’ou muntada. Per barrejar, fes moviments suaus i envoltants: s’han d’integrar tots els ingredients però que el punt de neu no ha de baixar. Si ho barreges de baix cap amunt pot resultar-te més fàcil i pràctic. A continuació, pela el préssec i talla-ho en petits daus. Cobreix amb els trossos de préssec la base del teu bol i s’aboca, poc a poc, la barreja de iogurt. Guarda-ho a la nevera durant aproximadament 1 horeta i, llest!

 

Gaudeix de totes les coses bones de la fruita en aquestes meravelloses receptes estiuenques!

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here