Gambes a l’allet amb arròs a la llimona

Categoria: Ideales para tupper
40 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

Ingredients

1 ceba
250 g. arròs llarg NOMEN
1 llimona (pell i suc)
1 fulla de llorer
4 dents d’all a làmines
2 bitxos
500 g. gambes pelades
Oli d’oliva
Sal i pebre recent mòlt

El·laboració

Preparació de les gambes a l’allet amb arròs a la llimona

Tallem la ceba en llunes fines i la ofeguem en oli fins que comenci a caramel·litzar. Afegim el suc de llimona i deixem evaporar.

Afegim l’arròs i cobrim amb aigua bullint. Salem i afegim la pell d’una llimona (evitant la part blanca) i una fulla de llorer. Deixem coure l’arròs a foc lent durant 15 minuts.

En una cassola daurem els alls i els bitxos amb un bon raig d’oli d’oliva, afegim les gambes, salpebrem, apaguem el foc i cobrim uns minuts perquè les gambes s’acabin de cuinar amb la calor residual de l’oli.

Servim l’arròs acompanyant a les gambes ben calents.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here