Amanida tropical d’arròs integral

Categoria: Amanida, Ideals per a tupper
Amanida tropical d’arròs integral
35 minuto
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

240 d’Arròs Integral Nomen
1 mango
2 rodanxes de pinya
10 g de xips de coco
20 g de pinyons
Oli d’oliva
Coriandre fresc

EL·LABORACIÓ

1. Bullim l’arròs en aigua amb sal durant 20 minuts. Colem i refredem.

2. Pelem el mango i el tallem a daus petits.

3. Tallem la pinya a daus petits.

4. En una paella torrem els pinyons lleugerament.

5. Piquem el coriandre.

6. En un bol barregem l’arròs amb els daus de fruita, els pinyons, el coriandre, l’oli
d’oliva i sal al gust. Barregem bé.

7. Servim l’amanida d’arròs i decorem amb unes xips de coco.

Comparteix-ho!