Arròs basmati amb pesto i saltat de col kale

Categoria: Ideals per a tupper, Vídeo receptes
Arròs basmati amb pesto i saltat de col kale
30 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

200 g d'Arròs Basmati Nomen
2 cebes
50 g de col Kale
2 pastanagues
15 g de formatge parmesà ratllat
100 g de pinyons
1 gra d’all
1 manat d’alfàbrega
50 g de festucs torrats i salats
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre
Escates de Sal Nomen

EL·LABORACIÓ

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 10 minuts. El colem i reservem.

2. Tallem la ceba a mitges llunes, la col kale a tires fines i les pastanagues a bastons.

3. En un wok disposem un rajolí d’oli d’oliva i saltem les verdures durant 5 minuts.

4. Amb l’ajuda d’una batedora triturem 150 ml d’oli d’oliva amb 15 g de formatge parmesà, 100 g de pinyons, 1 gra d’all i un manat d’alfàbrega fins a obtenir el pesto.

5. En una paella posem el pesto i afegim l’arròs. Barregem tot bé durant un parell de minuts.

6. En un plat disposem una base d’arròs al pesto i el saltat de verdures a sobre.

7. Salem lleugerament amb Escates de Sal Nomen.

8. Decorem amb uns festucs picats per sobre i un rajolí d’oli d’oliva.

Comparteix-ho!