Paella de marisc

Categoria: Paella, Vídeo receptes
Paella de marisc
60 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat alta

INGREDIENTS

150 g d'Arròs Bomba Nomen
1 litre de fumet de Marisc
1 sípia petita neta
8 musclos de roca
8 gambes vermelles
1 ceba de Figueres
1/2 pebrot verd
1/2 pebrot vermell
2 talls de rap
Sal
Oli oliva

EL·LABORACIÓ

1. En una paella posem un bon raig d’oli d’oliva i marquem les gambes.

2. Retirem les gambes i les reservem.

3. Afegim els musclos i coem fins que s’obrin. Retirem i reservem.

4. Tallem la sípia a daus petits i la coem durant uns minuts. Retirem i reservem.

5. Afegim la ceba tallada a daus petits i la sofregim durant 10 minuts.

6. Afegim els daus de pebrot i els coem durant 10 minuts més.

7. Mentrestant, escalfem el brou.

8. Afegim els daus de sípia i coem durant 10-15 minuts més. Salem al gust.

9. Afegim l’arròs i l’anacarem (coem durant 2-3 minuts).

10. Afegim la meitat del brou i el rap tallat a daus petits. Salem al gust i coem durant 15 minuts, afegint la resta del brou de mica en mica.

11. Passats els 15 minuts, afegim les gambes i els musclos, apaguem el foc i deixem reposar la paella de marisc durant 2-3 minuts.

Comparteix-ho!