Arròs ecològic amb cigrons, carn picada i comí

Categoria: Ideals per a tupper
30 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

Ingredients

200 g d'Arròs de Cultiu Ecològic Nomen
2 cebes de Figueres
20 ml de vi dolç
300 g de carn picada de vedella
1 cullerada de postres de comí
100 g de cigrons cuits
30 g de panses
30 g de pinyons
Cibulet
Oli d’oliva
Sal

El·laboració

arroz_con_garbanzos_ingredientes

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 15-16 minuts. Colem, refredem i reservem.

2. Tallem la ceba a làmines fines i la coem en una paella amb oli d’oliva durant 10 minuts.

3. Afegim el vi dolç i les panses i coem durant 3 minuts (fins que s’evapori l’alcohol). Retirem i reservem.

arroz_con_garbanzos_paso

4. A la mateixa paella coem la carn picada amb una mica d’oli d’oliva. Afegim el comí i salem al gust.

5. Un cop cuita la carn afegim la ceba, els cigrons, els pinyons i l’arròs. Cuinem tot junt durant uns minuts, rectifiquem de sal, decorem amb una mica de cibulet picat i servim.

arroz_con_garbanzos_final

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here