Lasanya de carbassó, blat tendre, olivada i tocs cruixents

Categoria: Altres, Vídeo receptes
30 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

Ingredients

250 g de Blat Tendre Nomen
2 carbassons
2 cullerades soperes d’olivada
20 g de pipes de carbassa
20 g de pipes de gira-sol
20 g de llavors de rosella
20 cireres
Oli d’oliva
Sal

El·laboració


1. Posem aigua amb sal a bullir i quan arrenqui el bull afegim el blat tendre. Coem durant 10 minuts. Colem i reservem.

2. Tallem el carbassó a làmines i el coem a la planxa lleugerament.

3. Pintem les làmines amb una mica d’olivada.

4. Barregem el blat tendre amb les pipes de carbassa i les de gira-sol.

5. Muntem el plat disposant el blat tendre sobre de les làmines de carbassó i decorem amb les llavors de rosella i uns trossos de cirera.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here