Arròs amb pollastre a la llima

Categoria: Ideals per a tupper
35 minuts (+30 min. de maceració)
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

Ingredients

100 g d’Arrozísimo Integral Nomen
2 pits de pollastre a daus
1 llima
2 dents d’alfals
Coriandre
Germinats d’all
Oli d'oliva
Pebre negre
Pebre vermell dolç
Sal de l’Himàlaia Nomen

El·laboració

1. En un bol barregem els daus de pollastre juntament amb 4 cullerades soperes d’oli d’oliva, el suc d’una llima, sal i pebre negre al gust i una mica de coriandre picat. Deixem macerar durant mitja hora.

2. Mentrestant posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 12 minuts. El colem i reservem.

3. Piquem els alls i el coriandre.

4. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i afegim els alls. Coem durant 1 minut.

5. Afegim l’arròs, el coriandre picat i pebre negre al gust i coem tot junt durant un parell de minuts. Reservem.

6. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i saltem els daus de pollastre fins que quedin daurats.

7. Amb l’ajuda d’un aro d’emplatar disposem una base d’arròs i els daus de pollastre a sobre.

8. Salem amb sal de l’Himàlaia i decorem amb uns germinats d’alfals i una mica de pebre vermell dolç.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here