Recordes quan t’explicàvem com fer pasta fresca casolana? Et donem unes idees per cuinar pasta fresca que t’encantaran.
Ingredients (per a 4 persones):
Per la pasta:
Pel farcit:
Elaboració:
Ingredients (per a 2 persones):
Per la pasta:
Per acompanyar la pasta:
Elaboració:
Elaboració de l’oli picant:
L’oli picant pots comprar-ho fet o fer-lo a casa. Si el vols fer a casa, has de tenir en compte que fins que l’oli no absorbeixi els sabors i l’aroma dels condiments passaran un parell de dies. Per fer-ho, agafa un setrill buit i afegeix 3 vitets, 1 dent d’all, 1 – 2 fulles de llorer i, si t’agrada, una branqueta de farigola. A continuació, emplena el setrill amb oli verge extra i deixa infusionar.
Ingredients (per a 2 persones):
Per la pasta:
Pel farcit:
Per la salsa:
Elaboració:
Gaudeix d’aquestes delicioses i originals receptes de pasta casolana!