Albergínies farcides de blat tendre amb verdures

Categoria: Altres
60 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

Ingredients

4 albergínies petites
100 ml. de vi blanc
250 g. de Blat Tendre NOMEN
1 culleradeta de comí
pebrot verd
1 cullerada d'orenga sec
2 pastanagues
1 culleradeta d'alfàbrega picada
½ ceba
PER PRESENTAR-LES:
1 tomàquet
Unes fulles d'alfàbrega fresca
oli d'oliva verge
Unes cullerades de tomàquet fregit

El·laboració

1. Parteix les albergínies per la meitat i fes-hi uns talls en forma de malla. Ruixa-les amb una mica d’oli d’oliva verge i una culleradeta d’orenga sec. Fica-les al forn a 200° fins que s’estovin (aprox. 30-40 minuts). Deixa que refredin una mica i després buida-les i reserva la seva carn i la seva pell per separat.
2. Cou el blat tendre en abundant aigua bullint amb sal, o si prefereixes un resultat més saborós fes-ho amb brou. Bull durant 10 minuts. Escorre i reserva en un bol.
3. Trosseja petitó les verdures (tomàquet, pebrot, pastanaga, ceba) i sofregeix en una paella juntament amb la carn de les albergínies rostides.
4. Quan estigui tot ben escalfat, condimenta amb una mica de sal, l’alfàbrega picada i el comí i afegeix el vi blanc. Deixa que redueixi a foc mitjà durant uns 10 minuts i ja estarà llest.
5. Barreja el sofregit de verdura amb el blat tendre i omple les teves albergínies.
6. Són ideals per prendre temperades o fins i tot fredes ara a l’estiu. Però si t’agraden calents, també pots gratinar-les al forn amb beixamel i/o formatge. No t’oblidis d’adornar-les amb unes fulles d’alfàbrega abans de treure-les a la taula. Bon Profit!!!

Recepta de Paz Palomo Sánchez (Fuenlabrada), Segon Premi Selecció del Jurat #ChefNomen2016 (Agost).

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here