Amanida de canonges, cous cous, gerds i mix de fruits secs

Categoria: Amanida
25 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

Ingredients

200 g de Cous Cous Nomen
200 ml d'aigua
100 g de canonges
1 caixa de gerds
4 unitats d'orellanes
40 g de pipes de carbassa
40 g de pipes de girasol
Oli d'oliva
Sal

El·laboració

n_2016-11_receta_couscous_microweb

1. En un bol barregem el Cous Cous amb un rajolí d’oli d’oliva i una mica de sal.

2. Afegim l’aigua, barregem bé i deixem reposar durant 15 minuts.

3. Tallem les orellanes a trossets petits.

4. Barregem el Cous Cous amb les pipes, els gerds i les orellanes.

m_2016-11_receta_couscous_plato_microweb

5. En un plat disposem una base de canonges i a sobre disposem l’amanida de Cous Cous.

6. Amanim amb un rajolí d’oli d’oliva i servim.

n_2016-11_receta_couscous_plato1_microweb

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here