Amanida d’arròs, tomàquet, mozzarella i alfàbrega

Categoria: Ideals per a tupper
15 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

Ingredients

4 Vasets d’Arròs Integral Nomen
2 tomàquets d’amanida
1 cogombre
20 olives de Kalamata
150 g de boletes petites de mozzarella
20 g d’alfàbrega
1 ceba de Figueres
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

El·laboració

1. Coem els vasets d’arròs 1 minut al microones. Deixem refredar l’arròs.

2. Pelem els tomàquets i el cogombre i els tallem a daus petits. Reservem.

3. Piquem l’alfàbrega i reservem.

4. En un bol barregem l’arròs amb els daus de tomàquet i cogombre, les olives, la mozzarella i l’alfàbrega.

5. Amanim amb una mica d’oli d’oliva i salpebrem al gust.

6. Decorem amb unes tires fines de ceba de Figueres per sobre i servim.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here