Amanida d’espinacs amb arròs integral, bolets i pinyons

Categoria: Vídeo receptes, Amanida, Ideals per a tupper
10 minuts
Primer plat
Para 4 personas
Dificultat baixa

Ingredients

4 Vasets d'Arròs Integral Nomen
100 g d'espinacs crus
200 g de barreja de bolets en conserva
60 g de pinyons
Pebre vermell dolç
Oli d'oliva
Sal

El·laboració


n_2016-11_video_receta_arroz_integral_ensalada_microweb
1. Introduïm els Vasets d’Arròs Integral Nomen al microones i els coem durant 1 minut.

2. Posem l’arròs en un vol i el deixem refredar.

3. Colem els bolets i els barregem amb l’arròs. Salem al gust.

4. Disposem una base d’espinacs crus al plat i amanim amb un rajolí d’oli d’oliva i un pessic de sal.

5. Afegim la barreja d’arròs i bolets i finalment decorem amb uns pinyons i un toc de pebre vermell dolç.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here