Arròs amb katsudon

Categoria: Menjar asiàtic i oriental
Arròs amb katsudon
20 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

150 g d’Arròs Ràpid Nomen
8 talls de llom
2 ous
Panko
Salsa Teriyaki
1 ceba tendra (la part verda)
Sal
Pebre negre
Oli d’oliva
Flor de Sal Nomen

EL·LABORACIÓ

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 5 minuts. El colem i reservem.

2. Salpebrem els talls de llom.

3. Arrebossem la carn primer per ou batut i després pel panko.

4. Fregim els talls de carn en oli ben calent.

5. Tallem els talls de carn a tires fines.

6. En un bol disposem una base d’arròs, els talls de carn a sobre i la salsa teriyaki per sobre.

7. Finalment disposem una mica de ceba tendra picada (la part verda) per sobre i un toc de Flor de Sal i servim.

Comparteix-ho!