Arròs amb katsudon

Categoria: Menjar asiàtic i oriental
20 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

Ingredients

150 g d’Arròs Ràpid Nomen
8 talls de llom
2 ous
Panko
Salsa Teriyaki
1 ceba tendra (la part verda)
Sal
Pebre negre
Oli d’oliva
Flor de Sal Nomen

El·laboració

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 5 minuts. El colem i reservem.

2. Salpebrem els talls de llom.

3. Arrebossem la carn primer per ou batut i després pel panko.

4. Fregim els talls de carn en oli ben calent.

5. Tallem els talls de carn a tires fines.

6. En un bol disposem una base d’arròs, els talls de carn a sobre i la salsa teriyaki per sobre.

7. Finalment disposem una mica de ceba tendra picada (la part verda) per sobre i un toc de Flor de Sal i servim.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here