Arròs ecològic amb gambes, calamars i sal amb algues
Categoria: Altres
50 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana
Ingredients
150 g d'Arròs de Cultiu Ecològic Nomen
1 ceba de Figueres
¼ de pebrot vermell
¼ de pebrot verd
6 cullerades soperes de tomàquet natural ratllat
5 calamars petits
20 gambes pelades
Oli d'oliva
Sal amb algues Nomen
700-800 ml de caldo de peix
El·laboració
1. Tallem les verdures a daus molt petits.
2. En una paellera posem un rajolí d’oli d’oliva i sofregim les verdures durant 10 minuts.
3. Afegim el tomàquet ratllat i un pessic de sal amb algues i coem durant 10 minuts més.
4. Tallem el calamar i les gambes a trossets petits.
5. Afegim el calamar i coem durant 10 minuts.
6. Afegim les gambes i coem durant 2 minuts més.
7. Afegim l’arròs i coem durant 1 minut.
8. Afegim caldo de peix progressivament fins a coure l’arròs durant 16 minuts (afegim més o menys caldo en funció de si volem l’arròs més sec o un punt caldós).
9. Deixem reposar l’arròs durant un parell de minuts.
10. Servim l’arròs amb un toc de Sal amb algues Nomen per sobre.
Utilizamos cookies para optimizar nuestro sitio web y realizar estadísticas. Más información en el siguiente enlace.
Funcional
Sempre actiu
El almacenamiento o acceso técnico es estrictamente necesario para el propósito legítimo de permitir el uso de un servicio específico explícitamente solicitado por el abonado o usuario, o con el único propósito de llevar a cabo la transmisión de una comunicación a través de una red de comunicaciones electrónicas.
Preferencias
El almacenamiento o acceso técnico es necesario para la finalidad legítima de almacenar preferencias no solicitadas por el abonado o usuario.
Estadísticas
El almacenamiento o acceso técnico que es utilizado exclusivamente con fines estadísticos.El almacenamiento o acceso técnico que se utiliza exclusivamente con fines estadísticos anónimos. Sin un requerimiento, el cumplimiento voluntario por parte de tu proveedor de servicios de Internet, o los registros adicionales de un tercero, la información almacenada o recuperada sólo para este propósito no se puede utilizar para identificarte.
Marketing
El almacenamiento o acceso técnico es necesario para crear perfiles de usuario para enviar publicidad, o para rastrear al usuario en un sitio web o en varios sitios web con fines de marketing similares.