Arròs ecològic amb gambes, calamars i sal amb algues

Categoria: Altres
50 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

Ingredients

150 g d'Arròs de Cultiu Ecològic Nomen
1 ceba de Figueres
¼ de pebrot vermell
¼ de pebrot verd
6 cullerades soperes de tomàquet natural ratllat
5 calamars petits
20 gambes pelades
Oli d'oliva
Sal amb algues Nomen
700-800 ml de caldo de peix

El·laboració

1. Tallem les verdures a daus molt petits.

2. En una paellera posem un rajolí d’oli d’oliva i sofregim les verdures durant 10 minuts.

3. Afegim el tomàquet ratllat i un pessic de sal amb algues i coem durant 10 minuts més.

4. Tallem el calamar i les gambes a trossets petits.

5. Afegim el calamar i coem durant 10 minuts.

6. Afegim les gambes i coem durant 2 minuts més.

7. Afegim l’arròs i coem durant 1 minut.

8. Afegim caldo de peix progressivament fins a coure l’arròs durant 16 minuts (afegim més o menys caldo en funció de si volem l’arròs més sec o un punt caldós).

9. Deixem reposar l’arròs durant un parell de minuts.

10. Servim l’arròs amb un toc de Sal amb algues Nomen per sobre.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here