Assortiment de Sushi

Categoria: Menjar asiàtic i oriental
Més de 1h
Primer plat
De 3 a 4 persones
Dificultat alta

Ingredients

500 grams d’arròs per a Sushi Nomen
1 cs de sucre blanc
1 cc de sal
50 ml de vinagre d’arròs
575 ml d’aigua
5 fulles d’alga nori
Ous de salmó
Salmó
Tonyina fresca
Peix mantega o rèmol
Formatge Philadelphia
Alvocat
Mango
Sèsam
Salsa de soja

El·laboració

Coem l’arròs 15 minuts. En un cassó posem el vinagre d’arròs, sal sucre a foc lent fins textura de xarop. Es barreja l’arròs amb el condiment amb espàtula.

Makis: es posa una alga sobre l’estoreta, a sobre s’hi posa una capa d’arròs i en la part inferior ingredients al gust (màxim tres). Enrotllem.
Uramaki: posem l’alga, arròs i sèsam. Girem, omplim al gust i enrotllem.
Nigiris: fem boles llargues i a sobre hi posem peix cru o a la planxa.
Gunkan: fem una bola d’arròs, l’emboliquem amb una tira ampla d’alga i a sobre hi afegim ous de salmó.
Tallem els makis i els uramaki a rodanxes i servim amb wasabi, salsa de soja i gingebre.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here