Bledes amb mostassa acompanyades d’arròs i quinoa

Categoria: Altres
30 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

Ingredients

200 g de Les Teves Receptes per Acompanyar amb Quinoa
1 manat de bledes
1 cullerada de postres de mostassa
1 cullerada de postres d’all molt
2 ous
100 g de Pa Ratllat Nomen
1 cunya de parmesà
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

El·laboració


1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs amb la quinoa durant 16 minuts. Colem i reservem.

2. Netegem les bledes, reservem les penques per un cantó i en piquem les fulles per l’altre.

3. En una paella posem un raig d’oli d’oliva i saltem les fulles de les bledes picades durant 5 minuts. Afegim la mostassa, l’all i l’arròs amb quinoa i cuinem tot junt durant un parell de minuts.

4. Arrebossem les penques; primer per ou batut i després per pa ratllat.

5. Fregim les penques en oli ben calent.

6. Amb l’ajuda d’un pelador fem unes tires de parmesà.

7. Servim l’arròs amb unes virutes de parmesà i unes penques arrebossades per sobre.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here