1. Preescalfem el forn a 180 ºC.
2. Obrim les carbasses per la meitat i els hi traiem els fils i les llavors.
3. Pintem les carbasses amb una mica d’oli d’oliva i les coem al forn durant 30-40 minuts (o fins que estiguin tendres).
4. Mentrestant, posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 12 minuts. Colem i reservem.
5. Laminem els bolets i els saltem amb una mica d’oli d’oliva. Reservem.
6. En una paella posem un bon raig d’oli d’oliva i coem la carn durant 10 minuts.
7. Afegim un rajolí de vi per a cuinar, les panses i els pinyons i deixem coure fins que la carn estigui ben cuita. Salpebrem i reservem.
8. Afegim l’arròs i els bolets a la paella de la carn i coem tot junt durant un parell de minuts.
9. Buidem una mica la carbassa i la farcim amb la barreja de l’arròs.
10. Decorem amb uns grans de magrana i una mica de julivert picat i servim.