Curri groc thai amb albergínia i pollastre

Categoria: Menjar asiàtic i oriental
25 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

Ingredients

300 g d’Arròs Thai Nomen
1 pit de pollastre
1 cullerada sopera de pasta de curri groc
500 ml de llet de coco
1 albergínia
2 cullerades soperes de salsa de peix (Nam Pla)
Oli de girasol
Coriandre fresc

El·laboració

N_2017.01_receta_arroz_curry_thai_ingredientes_microweb

1. Bullim l’arròs en aigua amb sal durant 9 minuts. Colem i reservem.

2. En un wok posem dues cullerades soperes d’oli de girasol juntament amb la pasta de curri i coem durant 1 minut.

3. Afegim la llet de coco i coem durant 2 minuts.

4. Tallem l’albergínia a daus petits.

5. Afegim l’albergínia i coem tot junt durant 8 minuts.

N_2017.01_receta_arroz_curry_thai_paso_microweb

6. Mentrestant, tallem el pollastre a daus petits.

7. Afegim els daus de pollastre i coem fins que el pollastre estigui cuit.

8. Afegim la salsa de peix i coem tot junt un parell de minuts.

9. Disposem una base d’arròs i afegim el curri per sobre.

10. Decorem amb unes fulles de coriandre.

N_2017.01_receta_arroz_curry_thai_final_microweb

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here