Llenties amb arròs i verdures

Categoria: Altres, Ideals per a tupper
45 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

Ingredients

200 gr d'arròs NOMEN
400 gr de llenties
2 cebes medines
1 gra d'all
1 fulla de llorer
1 pastanaga mitjana
150 gr de carabassa pelada
¼ pebrot vermell
¼ pebrot verd
1,5 l de brou de verdures
Germinat d'all per decorar

El·laboració

El primer serà coure l’arròs en mig litre d’aigua amb sal. Bullir uns 12 minuts aproximadament, colar i reservar per afegir posteriorment a les llenties.

A continuació, tallar totes les verdures en brunoise. Les tallarem molt petites i les reservarem en plats separats.

Després, posar a l’olla una mica d’oli d’oliva. Ofegar la ceba a foc mitjà. Afegir el gra d’all i cuinar uns 5 minuts més. Afegir els pebrots i, a continuació, la pastanaga i carabassa. Continuar la cocció fins que les verdures estiguin cuites.

Paral·lelament, bullir en una olla les llenties, prèviament rentades, amb la fulla de llorer i una mica de sal. El temps de cocció oscil·larà entre 40 i 50 minuts aproximadament.

Un cop estiguin les llenties cuites, escórrer i posar juntament amb les verdures i una mica del brou de cocció. Afegir l’arròs. Donar un bull, rectificar de sal i deixar reposar abans de menjar.

Decorar amb una mica de germinat d’all.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here