1. Preescalfem el forn a 180 ºC.
2. Netegem bé els moniatos, els punxem varies vegades amb l’ajuda d’una forquilla i els coem al forn durant 60-90 minuts (fins que veiem que estiguin cuits).
3. Mentrestant posem aigua a bullir amb sal i quan bulli coem l’arròs durant 12 minuts. Colem i reservem.
4. Piquem els porros i els saltem amb una mica d’oli d’oliva fins que estiguin tendres. Reservem.
5. Saltem els espinacs amb una mica d’oli d’oliva.
6. Barregem l’arròs amb el porro i els espinacs i salem al gust.
7. Obrim els moniatos per la meitat (sense arribar als extrems), els buidem una mica i els farcim amb la barreja de l’arròs.
8. Disposem una mica de formatge de cabra esmicolat per sobre, escalfem de nou al forn durant 2-3 minuts i servim.
Descubre toda nuestra gama de productos