Moniato farcit d’arròs integral

Categoria: Ideals per a tupper
90 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

Ingredients

4 moniatos
125 g de Arrozísimo Integral
2 porros
200 g d’espinacs frescos
100 g de formatge de cabra
Oli d’oliva
Sal

El·laboració

1. Preescalfem el forn a 180 ºC.

2. Netegem bé els moniatos, els punxem varies vegades amb l’ajuda d’una forquilla i els coem al forn durant 60-90 minuts (fins que veiem que estiguin cuits).

3. Mentrestant posem aigua a bullir amb sal i quan bulli coem l’arròs durant 12 minuts. Colem i reservem.

4. Piquem els porros i els saltem amb una mica d’oli d’oliva fins que estiguin tendres. Reservem.

5. Saltem els espinacs amb una mica d’oli d’oliva.

6. Barregem l’arròs amb el porro i els espinacs i salem al gust.

7. Obrim els moniatos per la meitat (sense arribar als extrems), els buidem una mica i els farcim amb la barreja de l’arròs.

8. Disposem una mica de formatge de cabra esmicolat per sobre, escalfem de nou al forn durant 2-3 minuts i servim.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here