Porridge tropical

Categoria: Postres
30 minuts + repòs en nevera
Postres
Per a 4 persones
Dificultat baixa

Ingredients

250 g. arròs integral NOMEN
1 llauna de llet de coco per postres
6 dàtils medjoul sense os a rodanxes
Unes gotes d'essència de vainilla
1 mango
1 papaia petita
2 plàtans
1 safata petita de nabius
8 nous de Brasil
Sal

El·laboració

Preparació del Porridge tropical

Coem l’arròs en aigua amb una mica de sal.

Mentre es cuina l’arròs, pelem i tallem la fruita a daus de la mida d’un mos o en làmines gruixudes. Piquem els nous a trossos irregulars i reservem.

Escorrem l’arròs i, encara calent, barregem amb la llet de coco, els dàtils i l’essència de vainilla. Deixem temperar i guardem a la nevera.

Quan estigui ben fred, repartim el porridge en bols d’esmorzar i col·loquem per sobre les diferents fruites contrastant els colors i acabant amb els nous picats.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here