Risotto de bolets amb cruixent de parmesà

Categoria: Risotto
Risotto de bolets amb cruixent de parmesà
40 minuts
Primer plat
Per a 6 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

250 gr. de arròs risotto NOMEN
750 gr. de brou de pollastre
1 got de vi blanc
4 escalunyes
50 gr. de mantega
70 gr. de parmesà ratllat
80 gr. de ceps
Oli d'oliva
Sal

EL·LABORACIÓ

Picar les escalunyes en brunoise. Fondejar amb oli d’oliva. Quan hagi agafat color nacre, fregir l’arròs. Afegir el vi blanc i deixar que s’evapori l’alcohol. A banda, saltar els ceps i afegir-los en aquest moment.

A poc a poc anar afegint el brou de pollastre a mesura que l’arròs el vagi absorbint.
Ratllar el parmesà i posar-ho sobre paper sulfuritzat. Coure al forn a 180 º durant 10 minuts.

Quan l’arròs ja estigui, retirar-lo del foc i afegir els 70 gr. de parmesà. Deixar reposar un minut

Emplatar el risotto al centre del plat, clavar el cruixent de parmesà i servir. Es pot decorar amb oli verd.

Comparteix-ho!