Roastbeef al porto amb puré de patates

Categoria: Altres
45 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

Ingredients

500 gr de llom alt de vedella
1 metre de Fil de bridar
10 gr de Sal
10 gr de pebre
25 ml d'Oli d'oliva
200 ml de llet
80 gr de puré de patates NOMEN
5 gr Sal
20 gr de Mantega
100 ml de porto
100 ml de vi negre
1 cullerada de "maicena"
6 cullerades d'aigua

El·laboració

Pel roastbeef, el primer és cosir-lo amb fermesa i salpebrar-lo. El daurarem en una paella amb oli d’oliva i l’acabarem al forn a 160° uns 30 minuts.

Retirar del forn i deixar que es refredi. Un cop fred, tallar en làmines molt fines.

Per a la salsa, reduir el porto i el vi negre. Afegir la cullerada de “maizena” diluïda en aigua i coure fins a espessir. Rectificar de sal.

D’altra banda, bullir la llet amb sal i nou moscada. Afegir puré de patates NOMEN i bullir fins a espessir. Rectificar de sal i pebre.

Emplatar i decorar amb la salsa de vi.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here