200 g. de Farina d'Arròs Nomen tamisada amb el llevat
180 g. d'oli de gira-sol
180 g. de sucre
3 ous L
1 sobre de llevat de rebosteria
Ratlladura i suc d'una llimona
Ratlladura i suc de dues llimes
El·laboració
Batem l’oli amb la vareta i afegim a poc a poc el sucre i seguim batent amb energia. Afegim els ous, un a un, sense afegir el següent fins que l’anterior estigui ben integrat. Tamisem la farina juntament amb el llevat i l’afegim a cullerades, a poc a poc, alternant-la amb els sucs de llima i llimona. Barregem a velocitat baixa. Afegim les ratlladures de llima i de llimona (compte amb les ratlladures, que no hi hagi cap pell amb la part blanca). Barregem bé perquè es reparteixin per tota la massa.
Aboquem la massa obtinguda en un motlle lleugerament untat amb mantega.
Posem al forn pre-escalfant el forn a 180 º C, calor amunt i avall, fins que en punxar el centre amb un palet veiem que surt net (sobre uns 40 minuts).
Deixem refredar una mica en el seu motlle i desemmotllem sobre una reixeta metàl·lica, hi tirem sucre glacé per sobre a continuació.
Recepta de Teresa Medina Sánchez (Palència), Tercer Premi Selecció del Jurat #ChefNomen2016 (Agost).
Utilizamos cookies para optimizar nuestro sitio web y realizar estadísticas. Más información en el siguiente enlace.
Funcional
Sempre actiu
El almacenamiento o acceso técnico es estrictamente necesario para el propósito legítimo de permitir el uso de un servicio específico explícitamente solicitado por el abonado o usuario, o con el único propósito de llevar a cabo la transmisión de una comunicación a través de una red de comunicaciones electrónicas.
Preferencias
El almacenamiento o acceso técnico es necesario para la finalidad legítima de almacenar preferencias no solicitadas por el abonado o usuario.
Estadísticas
El almacenamiento o acceso técnico que es utilizado exclusivamente con fines estadísticos.El almacenamiento o acceso técnico que se utiliza exclusivamente con fines estadísticos anónimos. Sin un requerimiento, el cumplimiento voluntario por parte de tu proveedor de servicios de Internet, o los registros adicionales de un tercero, la información almacenada o recuperada sólo para este propósito no se puede utilizar para identificarte.
Marketing
El almacenamiento o acceso técnico es necesario para crear perfiles de usuario para enviar publicidad, o para rastrear al usuario en un sitio web o en varios sitios web con fines de marketing similares.