Batem l’oli amb la vareta i afegim a poc a poc el sucre i seguim batent amb energia. Afegim els ous, un a un, sense afegir el següent fins que l’anterior estigui ben integrat. Tamisem la farina juntament amb el llevat i l’afegim a cullerades, a poc a poc, alternant-la amb els sucs de llima i llimona. Barregem a velocitat baixa. Afegim les ratlladures de llima i de llimona (compte amb les ratlladures, que no hi hagi cap pell amb la part blanca). Barregem bé perquè es reparteixin per tota la massa.
Aboquem la massa obtinguda en un motlle lleugerament untat amb mantega.
Posem al forn pre-escalfant el forn a 180 º C, calor amunt i avall, fins que en punxar el centre amb un palet veiem que surt net (sobre uns 40 minuts).
Deixem refredar una mica en el seu motlle i desemmotllem sobre una reixeta metàl·lica, hi tirem sucre glacé per sobre a continuació.
Recepta de Teresa Medina Sánchez (Palència), Tercer Premi Selecció del Jurat #ChefNomen2016 (Agost).
Descubre toda nuestra gama de productos