1. Netegem l’arròs amb aigua freda fins que l’aigua surti transparent (unes 4-5 vegades).
2. En l’arrossera per a microones col·loquem l’arròs net juntament amb l’aigua i coem a màxima potència durant 14 minuts.
3. Passat aquest temps deixem reposar l’arròs 5 minuts abans de destapar-lo. Mentrestant, barregem el vinagre d’arròs amb el sucre.
4. Estenem l’arròs en una safata el més gran possible i hi posem l’arròs juntament amb el condiment del vinagre. Barregem bé, amb moviments suaus per tal de refredar l’arròs, i, alhora, barrejar-lo bé amb el condiment.
5. Tallem mitja fulla d’alga nori a trossets ben petits.
6. Tallem el salmó fumat a trossets molt petits.
7. En un bol barregem l’alga nori amb la ceba, la maonesa, la tonyina i el salmó.
8. Afegim l’arròs i barregem tot molt bé.
9. Disposem la barreja en els motlles per a oniguiris i pressionem amb cura per tal de que es formin bé.
10. Arrebossem els oniguiris amb una mica de sèsam torrat i servim.
Utilizamos cookies para optimizar nuestro sitio web y realizar estadísticas. Más información en el siguiente enlace.
Funcional
Sempre actiu
El almacenamiento o acceso técnico es estrictamente necesario para el propósito legítimo de permitir el uso de un servicio específico explícitamente solicitado por el abonado o usuario, o con el único propósito de llevar a cabo la transmisión de una comunicación a través de una red de comunicaciones electrónicas.
Preferencias
El almacenamiento o acceso técnico es necesario para la finalidad legítima de almacenar preferencias no solicitadas por el abonado o usuario.
Estadísticas
El almacenamiento o acceso técnico que es utilizado exclusivamente con fines estadísticos.El almacenamiento o acceso técnico que se utiliza exclusivamente con fines estadísticos anónimos. Sin un requerimiento, el cumplimiento voluntario por parte de tu proveedor de servicios de Internet, o los registros adicionales de un tercero, la información almacenada o recuperada sólo para este propósito no se puede utilizar para identificarte.
Marketing
El almacenamiento o acceso técnico es necesario para crear perfiles de usuario para enviar publicidad, o para rastrear al usuario en un sitio web o en varios sitios web con fines de marketing similares.