Onigiris

Categoria: Menjar asiàtic i oriental
40 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

Ingredients

240 g d'Arròs Especial per Sushi Nomen
50 ml de vinagre d’arròs
400 ml d’aigua
15 g de sucre
1 fulla d’alga nori
2 cullerades soperes de ceba cruixent
2 cullerades soperes de maionesa
2 llaunes de tonyina
2 làmines de salmó fumat
1 cullerada sopera de sèsam torrat

El·laboració


1. Netegem l’arròs amb aigua freda fins que l’aigua surti transparent (unes 4-5 vegades).

2. En l’arrossera per a microones col·loquem l’arròs net juntament amb l’aigua i coem a màxima potència durant 14 minuts.

3. Passat aquest temps deixem reposar l’arròs 5 minuts abans de destapar-lo. Mentrestant, barregem el vinagre d’arròs amb el sucre.

4. Estenem l’arròs en una safata el més gran possible i hi posem l’arròs juntament amb el condiment del vinagre. Barregem bé, amb moviments suaus per tal de refredar l’arròs, i, alhora, barrejar-lo bé amb el condiment.

5. Tallem mitja fulla d’alga nori a trossets ben petits.

6. Tallem el salmó fumat a trossets molt petits.

7. En un bol barregem l’alga nori amb la ceba, la maonesa, la tonyina i el salmó.

8. Afegim l’arròs i barregem tot molt bé.

9. Disposem la barreja en els motlles per a oniguiris i pressionem amb cura per tal de que es formin bé.

10. Arrebossem els oniguiris amb una mica de sèsam torrat i servim.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here