Arròs amb espinacs, gambes i un toc de coco i curri

Categoria: Altres, Ideals per a tupper
20 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

Ingredients

4 Vasets d’Arròs Rodó Nomen
100 g d’espinacs frescos baby
200 g de cues de gambes pelades
1 cullerada de postres de coco ratllat
1 cullerada de postres de curri en pols
1 cullerada sopera d’all sec
Oli d’oliva
Sal
1 cullerada de postres de pebre vermell dolç

El·laboració

1. En una paella posem un raig d’oli d’oliva i coem els espinacs frescos fins que redueixin el seu volum.

2. Afegim les cues de gambes i coem tot junt fins que les gambes estiguin cuites.

3. Afegim els condiments aromàtics; el coco, el curri i l’all i coem tot junt durant un parell de minuts.

4. Coem els vasets 1 minut al microones.

5. Barregem l’arròs amb la barreja d’espinacs.

6. Servim i decorem amb una mica de pebre vermell dolç.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here