Arròs integral amb pastanaga, gambes i mostassa

Categoria: Ideals per a tupper
Arròs integral amb pastanaga, gambes i mostassa
40 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

240 g d’Arròs Integral Nomen
6 pastanagues
3 cullerades soperes de mostassa Dijón
40 g d’avellanes
300 g cues de gambes pelades
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

EL·LABORACIÓ

n_2016-12_receta1_arroz_zanahoria_gambas_micweb

1. Bullim l’arròs en aigua amb sal durant 20 minuts. Colem i refredem.

2. Pelem les pastanagues i les tallem a trossets petits.

3. Coem les pastanagues en una paella amb una mica d’oli d’oliva durant 10 minuts.

4. Afegim les cues de gambes i coem durant 10 minuts més.

n_2016-12_receta_paso_arroz_zanahoria_gambas_micweb

5. Afegim l’arròs i la mostassa i coem tot junt un parell de minuts.

6. Piquem les avellanes amb l’ajuda d’una ma de morter.

7. Servim l’arròs amb una mica d’avellanes picades per sobre.

n_2016-12_receta_arroz_zanahoria_gambas_micweb

Comparteix-ho!