Arròs a la cubana amb ou poché

Categoria: Altres
Arròs a la cubana amb ou poché
30 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

300g d'arròs vaporitzat NOMEN
400g de salsa de tomàquet
4 ous
2 plàtans
Oli d'oliva
Sal

EL·LABORACIÓ

Per preparar els ous, posar una làmina de paper film -resistent a la calor- sobre una tassa o bol. Tirar una culleradeta d’oli sobre el film per greixar-ho i trencar un ou.

Afegir un polsim de sal, unir els extrems per tancar com un saquet amb l’ou dins i lligar-ho amb fil o amb una tira de film.

Posar una cassola amb aigua a bullir amb un polsim de sal i cuinar l’arròs vaporitzat uns 18 minuts.

Escalfar la salsa de tomàquet i torrar els plàtans a la planxa.

Preparar un cassó amb aigua bullent. Bullir els saquets amb ou 4 minuts i mig. Tallar el film per la part del lligam i, amb l’ajuda d’una cullera, treure els ous del film.

Servir l’arròs amb la salsa de tomàquet i mig plàtan i un ou per persona.

Comparteix-ho!