Brownie de festucs amb sal

Categoria: Postres, Vídeo receptes
Brownie de festucs amb sal
35 minuts
Postres
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

100 g de mantega
45 g de Farina de Blat Nomen
30 g de cacau en pols
½ cullerada de canyella molta
Escates de Sal Nomen
340 g de xocolata Fondant
100 g de sucre
3 ous
100 g de festucs torrats i pelats
Sucre glaç
Gerds

EL·LABORACIÓ


1. Preescalfem el forn a 170 ºC.

2. En un bol barregem la farina, el cacau i la canyella. Reservem.

3. Fonem la xocolata i la mantega al bany maria. Un cop estigui desfeta hi afegim el sucre i barregem bé.

4. Afegim els ous batuts a la barreja de la xocolata i la mantega i barregem bé.

5. Afegim el contingut del bol de la farina i barregem tot molt bé.

6. Afegim els festucs i un pessic d’escames de sal i barregem de nou.

7. Afegim la massa a un motlle rectangular de silicona i coem al forn durant 25-30 minuts.

8. Deixem refredar i desemmotllem.

9. Decorem amb una mica de sucre glaç i uns gerds i servim.

Comparteix-ho!