Categoria: Ideals per a tupper, Vídeo receptes, Vídeo recetas, Ideales para tupper
50 minuts
Primer plat
Per 4 persones
Dificultat baixa
Ingredients
400 g. de peix blanc sense espines
200 g. de gambes pelades
2 fulles de llorer
1 ceba petita
4 claus d’espècia
1/2 l. llet
4 ous durs
1 grapat de fulles de julivert
50 g. mantega
50 g. farina Nomen
Sal i pebre i nou moscada
1 paquet de puré de patates amb llet Nomen
100 g. de formatge emmental ratllat
El·laboració
Posem el peix en un cassó, cobrim amb la llet i afegir-hi la ceba tallada a quarts amb els claus clavats i les fulles de llorer. Portem la llet just al punt d’ebullició i ho deixem a foc mínim durant 8 minuts. Els últims tres minuts hi afegim les gambes. Colem, reservem la llet i esmicolem el peix en cassoletes que puguin anar al forn.
Pelem els ous, els tallem a quarts i els repartim sobre el peix. Piquem el julivert i l’escampem per sobre.
Per fer la salsa fondrem la mantega en una paella i hi afegim la farina remenant uns minuts sense que agafi color. Anem afegint la llet de coure el peix a miques sense deixar de remenar i finalment posem a punt de sal, pebre, nou moscada i ho aboquem per sobre del peix.
Preparem el puré de patates seguint les instruccions del paquet, el posem en una màniga pastissera i cobrim el peix completament amb una capa de gruix homogeni. Marquem la superfície amb una forquilla, hi escampem el formatge ratllat i ho enfornem 30’.
Utilizamos cookies para optimizar nuestro sitio web y realizar estadísticas. Más información en el siguiente enlace.
Funcional
Sempre actiu
El almacenamiento o acceso técnico es estrictamente necesario para el propósito legítimo de permitir el uso de un servicio específico explícitamente solicitado por el abonado o usuario, o con el único propósito de llevar a cabo la transmisión de una comunicación a través de una red de comunicaciones electrónicas.
Preferencias
El almacenamiento o acceso técnico es necesario para la finalidad legítima de almacenar preferencias no solicitadas por el abonado o usuario.
Estadísticas
El almacenamiento o acceso técnico que es utilizado exclusivamente con fines estadísticos.El almacenamiento o acceso técnico que se utiliza exclusivamente con fines estadísticos anónimos. Sin un requerimiento, el cumplimiento voluntario por parte de tu proveedor de servicios de Internet, o los registros adicionales de un tercero, la información almacenada o recuperada sólo para este propósito no se puede utilizar para identificarte.
Marketing
El almacenamiento o acceso técnico es necesario para crear perfiles de usuario para enviar publicidad, o para rastrear al usuario en un sitio web o en varios sitios web con fines de marketing similares.