Cous cous amb verdures

Categoria: Menjar asiàtic i oriental, Ideals per a tupper
25 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

Ingredients

400 g de cous cous NOMEN
400 ml d'aigua
Suc d'1 llimona
1 nou de mantega
5 gr de sal
1 pastanagues
1 carbassó
1/2 pebrot vermell i 1 pebrot verd
1 ceba dolça
4 fulles de menta fresca
3 cullerades de panses
1/2 culleradeta de comí en pols
1 cullerada de cafè de pebre negre mòlt
20 ml d'Oli d'oliva
1 culleradeta de Ras el Hanout

El·laboració

Primer, posarem 400 ml d’aigua a bullir amb el suc de llimona, mantega i sal. Quan arrenqui el bull, aboquem en aigua sobre el cous cous que el tindrem en un bol. Remenem i deixem que el cous cous es cogui uns 5 minuts.

D’altra banda, tallarem les verdures molt petites, un tall que anomenem brunoise. Posem les verdures crues en un bol i les amanim amb sal, pebre i oli d’oliva. Posem les panses en aigua calenta perquè s’hidratin.

Passats els 5 minuts, barregem el cous cous, les verduretes, les panses i les espècies comí i Ras el hanout. Si no tenim Ras, no passa res, és opcional.

Rectificar de sal i, en l’últim moment, tallar la menta i afegir per evitar l’oxidació.

A més, podem fer un oli de menta per decorar. Per a això, bullirem la menta 30 segons i la refredarem, la posarem en oli d’oliva i la triturarem fins a obtenir un oli molt aromàtic i de color verd.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here