Primer, posarem 400 ml d’aigua a bullir amb el suc de llimona, mantega i sal. Quan arrenqui el bull, aboquem en aigua sobre el cous cous que el tindrem en un bol. Remenem i deixem que el cous cous es cogui uns 5 minuts.
D’altra banda, tallarem les verdures molt petites, un tall que anomenem brunoise. Posem les verdures crues en un bol i les amanim amb sal, pebre i oli d’oliva. Posem les panses en aigua calenta perquè s’hidratin.
Passats els 5 minuts, barregem el cous cous, les verduretes, les panses i les espècies comí i Ras el hanout. Si no tenim Ras, no passa res, és opcional.
Rectificar de sal i, en l’últim moment, tallar la menta i afegir per evitar l’oxidació.
A més, podem fer un oli de menta per decorar. Per a això, bullirem la menta 30 segons i la refredarem, la posarem en oli d’oliva i la triturarem fins a obtenir un oli molt aromàtic i de color verd.
Descubre toda nuestra gama de productos
This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂