Hamburguesa d’espinacs i arròs

Categoria: Ideals per a tupper
30 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

Ingredients

100 g de Arròs Llarg Nomen
200 g d’espinacs frescos
1 cullerada de postres de comí en pols
1 ou
4 pans per hamburgueses
2 cullerades soperes de maonesa
Fulles d’amanida al gust
1 tomàquet
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

El·laboració

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 15 minuts. Colem i reservem.

2. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i coem els espinacs durant 10 minuts. Salpebrem al gust.

3. En un bol barregem l’arròs amb els espinacs, el comí i l’ou.

4. Deixem reposar la massa a la nevera durant 30 minuts.

5. Agafem la massa i fem porcins petites i els hi donem forma d’hamburguesa.

6. Coem les hamburgueses al forn a 180 ºC durant 3-4 minuts.

7. Obrim els pans d’hamburgueses i els untem amb una fina capa de maonesa.

8. Entre mig del pa posem unes fulles d’amanida al gust, unes rodanxes de tomàquet i l’hamburguesa d’espinacs amb arròs.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here