Hamburgueses de vedella, porc i albergínia amb xips de yuca

Categoria: Altres
45 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

Ingredients

- PER A L'HAMBURGUESA:
250g de carn picada de vedella
250g de carn picada de porc
1 ou
40g de pa ratllat NOMEN
2 albergínies grans
Julivert fresc o sec picat
- PER A LES XIPS DE YUCA:
Sal
1 yuca
Pebre negre
Oli per fregir
40ml d'oli d'oliva (4 cullerades)

El·laboració

Rentar, pelar i picar en cuadrets petits l’albergínia. Cuinar-la al microones uns 5 minuts a potència màxima, o al vapor fins que estigui tendra. Reservar perquè es vagi refredant.

Barrejar en un recipient -suficientment ampli per pastar amb comoditat- les carns, el pa ratllat, l’ou i l’albergínia tèbia. Condimentar amb sal, pebre i julivert picat. Fer hamburgueses modelant primer boles compactes i després aplanant-les. Reservar dins la nevera per cuinar una vegada estiguin fetes les xips.

Pelar la yuca i tallar làmines fines. Es pot fer amb una màquina de tallar viandes fredes, amb una mandolina, o fent tires en cort longitudinal amb un pelador. Fregir les làmines de yuca en oli calent i escórrer l’excés de greix sobre un paper absorbent. Salar lleugerament.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here