Hamburgueses de vedella, porc i albergínia amb xips de yuca

Categoria: Altres
Hamburgueses de vedella, porc i albergínia amb xips de yuca
45 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

- PER A L'HAMBURGUESA:
250g de carn picada de vedella
250g de carn picada de porc
1 ou
40g de pa ratllat NOMEN
2 albergínies grans
Julivert fresc o sec picat
- PER A LES XIPS DE YUCA:
Sal
1 yuca
Pebre negre
Oli per fregir
40ml d'oli d'oliva (4 cullerades)

EL·LABORACIÓ

Rentar, pelar i picar en cuadrets petits l’albergínia. Cuinar-la al microones uns 5 minuts a potència màxima, o al vapor fins que estigui tendra. Reservar perquè es vagi refredant.

Barrejar en un recipient -suficientment ampli per pastar amb comoditat- les carns, el pa ratllat, l’ou i l’albergínia tèbia. Condimentar amb sal, pebre i julivert picat. Fer hamburgueses modelant primer boles compactes i després aplanant-les. Reservar dins la nevera per cuinar una vegada estiguin fetes les xips.

Pelar la yuca i tallar làmines fines. Es pot fer amb una màquina de tallar viandes fredes, amb una mandolina, o fent tires en cort longitudinal amb un pelador. Fregir les làmines de yuca en oli calent i escórrer l’excés de greix sobre un paper absorbent. Salar lleugerament.

Comparteix-ho!