Llenties caldoses amb arròs integral

Categoria: Vídeo recetas
Llenties caldoses amb arròs integral
40 minuts
Primer plat
Per 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

1 ceba gran picada
2 grans d’all picats
4 cullerades soperes de tomàquet triturat
1 porro en juliana
1/4 de col en juliana
1 branca d’api a daus
1 nap a daus
1 xirivia a daus
1 pastanaga a daus
1 gotet de vi blanc
1 fulla de llorer
1 branca de romaní
150 g d’Arròs integral de cultiu ecològic NOMEN
750 ml d’aigua
250 g de llenties cuites

EL·LABORACIÓ

Ofeguem en una cassola la ceba i l’all picats en oli d’oliva durant 5 minuts.

Afegim totes les verdures tallades, el tomàquet i el vi i cuinem fins que s’evapori tot el líquid.

Afegim arròs, llorer, romaní, sal i aigua. Bullim a foc suau durant 20 minuts.

En l’últim moment afegim les llenties i servim en plat soper o bol, ruixant amb oli d’oliva verge extra.

 

Comparteix-ho!