Niguiri de salmó

Categoria: Menjar asiàtic i oriental
50 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat alta

Ingredients

240 g d'Arròs Especial per Sushi Nomen
400 ml d’aigua
50 ml de vinagre d’arròs
15 g de sucre
2 lloms de salmó
PER ACOMPANYAR
Caviar de salmó
Salsa de soja
2 fulles d’alga Nori
Wasabi

El·laboració

niguiri_de_salmon_paso1

Per a preparar l’arròs:

1. Netegem l’arròs amb aigua freda fins que l’aigua surti transparent (unes 4-5 vegades).

2. En l’arrossera per a microones col·loquem l’arròs net juntament amb l’aigua i coem a màxima potència durant 14 minuts.

3. Passat aquest temps deixem reposar l’arròs 5 minuts abans de destapar-lo.

4. Mentrestant, barregem el vinagre d’arròs amb el sucre.

5. Estenem l’arròs en una safata el més gran possible i hi posem l’arròs juntament amb el condiment del vinagre. Barregem bé i amb moviments suaus per tal de refredar l’arròs i, alhora, barrejar-lo bé amb el condiment

Per a preparar els niguiris:

1. Tallem el salmó (sense pell ni espines i congelat un mínim de 24 hores) a làmines fines i preparem unes fines tires d’alga Nori.

niguiri_de_salmon_paso2

2. Fem boletes d’arròs en forma de “croqueta” i hi posem un tall de salmó a sobre.

3. Acabem decorant els niguiris amb unes tires d’alga Nori o bé amb una mica de caviar del salmó.

4. Servim amb salsa de soja i wasabi.

niguiri_de_salmon_final

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here