1. Netegem l’arròs amb aigua freda fins que l’aigua surti transparent (unes 4-5 vegades).
2. En l’arrossera per a microones col·loquem l’arròs net juntament amb l’aigua i coem a màxima potència durant 14 minuts.
3. Passat aquest temps deixem reposar l’arròs 5 minuts abans de destapar-lo.
4. Mentrestant, barregem el vinagre d’arròs amb el sucre.
5. Estenem l’arròs en una safata el més gran possible i hi posem l’arròs juntament amb el condiment del vinagre. Barregem bé i amb moviments suaus per tal de refredar l’arròs i, alhora, barrejar-lo bé amb el condiment
1. Tallem el salmó (sense pell ni espines i congelat un mínim de 24 hores) a làmines fines i preparem unes fines tires d’alga Nori.
2. Fem boletes d’arròs en forma de “croqueta” i hi posem un tall de salmó a sobre.
3. Acabem decorant els niguiris amb unes tires d’alga Nori o bé amb una mica de caviar del salmó.
4. Servim amb salsa de soja i wasabi.
Descubre toda nuestra gama de productos