Tallar una làmina de pell de taronja i una altra de pell de llimona. En un recipient amb aigua molt freda, submergir 8 fulles de gelatina.
Escalfar la beguda d’arròs amb el sucre, la pell de taronja i la pell de llimona. Quan aconsegueixi el bulliment, tapar i deixar infusionar uns 15 minuts.
A continuació, retirar les pells. Escórrer 7 fulles de gelatina i reservar una a la nevera encara amb aigua. Dissoldre les fulles escorregudes dins de la beguda d’arròs i abocar el líquid en motlles. Deixar reposar en nevera unes 2 hores fins que qualli la gelatina.
Desemmotllar la panacota i preparar el caramel. En un cassó o paella petita a foc suau, dissoldre dues cullerades de sucre amb dues cullerades d’aigua. Quan estigui dissolt i comenci a bombollejar, retirar del foc, afegir la canyella, la fulla de gelatina escorreguda que hem reservat i banyar la superfície de la panacota amb aquesta mescla.