Panacota de beguda d’arròs amb caramel de canyella

Categoria: Postres
2 hores i 30 minuts
Postres
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

Ingredients

PER LA PANACOTA:
Pell de llimona
500g de Beguda d'Arròs NOMEN
PEL CARAMEL DE CANYELLA:
7 fulles de gelatina
20g de sucre (2 cullerades)
10g de sucre (1 cullerada)
5g de canyella (1 culleradeta)
Pell de taronja
1 fulla de gelatina

El·laboració

Tallar una làmina de pell de taronja i una altra de pell de llimona. En un recipient amb aigua molt freda, submergir 8 fulles de gelatina.

Escalfar la beguda d’arròs amb el sucre, la pell de taronja i la pell de llimona. Quan aconsegueixi el bulliment, tapar i deixar infusionar uns 15 minuts.

A continuació, retirar les pells. Escórrer 7 fulles de gelatina i reservar una a la nevera encara amb aigua. Dissoldre les fulles escorregudes dins de la beguda d’arròs i abocar el líquid en motlles. Deixar reposar en nevera unes 2 hores fins que qualli la gelatina.

Desemmotllar la panacota i preparar el caramel. En un cassó o paella petita a foc suau, dissoldre dues cullerades de sucre amb dues cullerades d’aigua. Quan estigui dissolt i comenci a bombollejar, retirar del foc, afegir la canyella, la fulla de gelatina escorreguda que hem reservat i banyar la superfície de la panacota amb aquesta mescla.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here