Pastís de xocolata amb cafè i espècies

Categoria: Postres
Pastís de xocolata amb cafè i espècies
40 minuts
Postres
Per 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

45 g. sèmola d’arròs Nomen
125 g. cobertura de xocolata
1 tassa de cafè fort
60 g. mantega
100 g. sucre
3 ous
1/2 culleradeta de cafè de barreja de clau, canyella, nou moscada
1 pessic de sal del Himalàya Nomen

EL·LABORACIÓ

Fem fondre la xocolata en el cafè calent.

Incorporem la mantega fosa, els sucre barrejat amb la sèmola d’arròs, les espècies i els rovells dels ous.

Batem les clares a punt de neu amb el pessic de sal i les incorporem a la preparació fent moviments envolvents amb una espàtula per mantenir l’esponjositat al màxim.

Enfornem 25’ a 200 graus.

I ja tenim el nostre pastís de xocolata amb cafè i espècies.

Comparteix-ho!