Pizza de tomàquet, pernil dolç, alfàbrega i mozzarella

Categoria: Altres
90 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

Ingredients

PER LA MASSA:
PER LA PIZZA:
250g de farina de blat NOMEN
2 tomàquets madurs
50g de sèmola de blat NOMEN
100g de pernil cuit a daus
1 culleradeta de sal i 1 cullerada d'oli d'oliva verge
2 boles de mozzarella fresca
180g d'aigua tèbia
Fulles d'alfàbrega
20g de llevat fresc

El·laboració

Barrejar en un bol la farina, la sèmola i la sal. Diluir el llevat en l’aigua i abocar el líquid i l’oli sobre els elements secs. Amassar un minut i tapar el bol amb un drap. Deixar fermentar la massa en un lloc càlid uns 45 minuts.

Encendre el forn a 220 º C i donar forma de pizza a la massa, una gran o dues mitjanes, enfarinant lleugerament la massa en manipular-la perquè no s’enganxi. Deixar reposar uns 10 minuts abans de posar els ingredients a sobre.

Tallar el tomàquet i la mozzarella a rodanxes i disposar-los sobre la pizza amb el pernil i les fulles d’alfàbrega. Coure la pizza fins que estigui ben torrada.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here