Quisotto cremós de bolets

Categoria: Ideals per a tupper
35 minuts
Segon plat
Per 4 persones
Dificultat baixa

Ingredients

300 g. quinoa Nomen
250 g. xampinyons o bolets de temporada
2 cebes mitjanes
300 g. coliflor
oli d’oliva verge extra
pebre negre i nou moscada
flor de sal Nomen
4 cullerades soperes de llavors barrejades (sèsam, pipes de girasol i carabassa, cànem…)

El·laboració

  1. Fem coure la quinoa en aigua seguint les instruccions del paquet, escorrem i reservem.
  2. Fem coure la coliflor en aigua fins que sigui ben tova i la triturem amb una mica del líquid de cocció, un bon raig d’oli d’oliva, flor de sal, pebre i nou moscada fins a obtenir un puré cremós i saborós.
  3. Piquem la ceba, la daurem en una cassola amb oli d’oliva, hi afegim els bolets nets i tallats i els fem coure fins que hagin absorbit tot el líquid que deixen anar.
  4. Afegim als bolets la quinoa i el puré de coliflor, ho rectifiquem de sal i servim el quisotto ben calent amb les llavors barrejades per sobre.
This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here