Risotto de carxofes amb pesto vegà

Categoria: Risotto
30 minuts
Primer plat
Per 4 persones
Dificultat baixa

Ingredients

6 carxofes
1 ceba gran picada
1/2 got de suc de llimona
300 g. d'arròs especial Risotto NOMEN
750 ml. brou vegetal calent
1 dent d'all
1/2 manoll d'alfàbrega
4 cullerades de llavors de cànem pelats
1 llimona
Oli d'oliva verge extra
Sal i pebre mòlt

El·laboració

Netegem les carxofes de les fulles externes i les parts dures de la tija. Les tallem per la meitat, retirem la pelussa que tenen a l’interior i les tallem en vuitens.

Ofeguem les carxofes i la ceba en una cassola amb oli d’oliva fins que es comencin a daurar.

Afegim l’arròs i el mullem amb el suc de llimona.

Anem afegint el brou calent en petits gotets a mesura que l’arròs l’absorbeixi, mentre removem lentament.

En un got de túrmix triturem la dent d’all pelada, les fulles d’alfàbrega, les llavors de cànem, la pell i el suc d’1 llimona, sal, pebre i suficient oli per a triturar el pesto amb comoditat. Si és necessari podem afegir una mica d’aigua.
Quan l’arròs estigui al punt, afegim el pesto, removem i servim.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here