Tomàquet farcit d’arròs integral amb tonyina, pastanaga i olives

Categoria: Altres
30 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

Ingredients

100g d'arròs integral NOMEN
4 tomàquets madurs
1 pastanaga
100g de tonyina en conserva
50g d'olives
40ml d'oli d'oliva verge (4 cullerades)
Surt

El·laboració

Posar una cassola mitjana al foc amb aigua fins a la meitat. Rentar bé els tomàquets i, amb un ganivet, fer-los una marca en forma de creu a la part oposada al peduncle. Quan l’aigua bulli, submergir els tomàquets 15 segons i, immediatament, refrescar-los amb aigua freda o en un bol d’aigua amb gel.

Mantenir l’aigua bullint i tirar una culleradeta de sal i l’arròs integral. Bullir 20 minuts, colar i reservar.

Mentrestant, pelar els tomàquets i tallar una capa de la part superior per formar uns bols. Buidar la polpa amb una cullera i picar-la ben fina.

Rentar, pelar i rallar la pastanaga i picar les olives.

Barrejar l’arròs, la polpa de tomàquet picat, la pastanaga rallada, les olives picades i la tonyina, amanir-ho amb l’oli i emplenar els tomàquets.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here