Crepes de cacau amb fruita caramel·litzada
Per a la massa de crepes 1. Amb l’ajuda d’una batedora triturem la Beguda d’Arròs amb Cacau Nomen juntament amb la farina, els ous, l’oli i un pessic de sal. 2. Deixem reposar la massa a la nevera...
Per a la massa de crepes 1. Amb l’ajuda d’una batedora triturem la Beguda d’Arròs amb Cacau Nomen juntament amb la farina, els ous, l’oli i un pessic de sal. 2. Deixem reposar la massa a la nevera...
1. Preescalfem el forn a 180 ºC. 2. Batem els ous juntament amb el sucre. 3. Afegim la farina d’arròs, el llevat i la canyella tamisades. Barregem bé. 4. Ratllem la pell de la llimona. 5. Afegim la...
1. Pelem les peres. 2. Amb l’ajuda d’una batedora triturem la beguda d’arròs amb la pera i la canyella. 3. Deixem refredar a la nevera i servim ben fred. Per al dia a diaPer cuidar-tePer a ocasions...
1. En una olla posem la llet, la llet evaporada, la branca de canyella, la baina de vainilla i la pell de la llimona. Escalfem fins que arrenqui el bull. 2. Afegim l’arròs i deixem cuinar durant 15...
1. Posem aigua a bullir i quan bulli cuinem l’arròs durant 8 minuts. Colem i reservem. 2. Posem la llet de coco a bullir juntament amb el sucre. 3. Incorporem l’arròs i el coem fins que estigui al...
1. En un bol batem el rovell juntament amb la Beguda d’Arròs amb Cacau Nomen, la Maicena i el sucre. 2. Posem la barreja anterior en un cassó i escalfem a foc mig remenant amb l’ajuda d’un...
Descubre toda nuestra gama de productos