Postres

Crepes de cacau amb fruita caramel·litzada

Crepes de cacau amb fruita caramel·litzada

Per a la massa de crepes 1. Amb l’ajuda d’una batedora triturem la Beguda d’Arròs amb Cacau Nomen juntament amb la farina, els ous, l’oli i un pessic de sal. 2. Deixem reposar la massa a la nevera...

Pastís esponjós de llimona

Pastís esponjós de llimona

1. Preescalfem el forn a 180 ºC. 2. Batem els ous juntament amb el sucre. 3. Afegim la farina d’arròs, el llevat i la canyella tamisades. Barregem bé. 4. Ratllem la pell de la llimona. 5. Afegim la...

Batut de beguda d’arròs, pera i canyella

Batut de beguda d’arròs, pera i canyella

1. Pelem les peres. 2. Amb l’ajuda d’una batedora triturem la beguda d’arròs amb la pera i la canyella. 3. Deixem refredar a la nevera i servim ben fred. Per al dia a diaPer cuidar-tePer a ocasions...

Gelat d’arròs amb llet

Gelat d’arròs amb llet

1. En una olla posem la llet, la llet evaporada, la branca de canyella, la baina de vainilla i la pell de la llimona. Escalfem fins que arrenqui el bull. 2. Afegim l’arròs i deixem cuinar durant 15...

Arròs amb llet de coco i mango

Arròs amb llet de coco i mango

1. Posem aigua a bullir i quan bulli cuinem l’arròs durant 8 minuts. Colem i reservem. 2. Posem la llet de coco a bullir juntament amb el sucre. 3. Incorporem l’arròs i el coem fins que estigui al...

Maduixes farcides amb crema de cacau

Maduixes farcides amb crema de cacau

1. En un bol batem el rovell juntament amb la Beguda d’Arròs amb Cacau Nomen, la Maicena i el sucre. 2. Posem la barreja anterior en un cassó i escalfem a foc mig remenant amb l’ajuda d’un...

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here