Risotto de carxofes amb pesto vegà
Netegem les carxofes de les fulles externes i les parts dures de la tija. Les tallem per la meitat, retirem la pelussa que tenen a l’interior i les tallem en vuitens. Ofeguem les carxofes i la...
Netegem les carxofes de les fulles externes i les parts dures de la tija. Les tallem per la meitat, retirem la pelussa que tenen a l’interior i les tallem en vuitens. Ofeguem les carxofes i la...
Preparem el caldo de verdures: 1. Pelem les pastanagues, els naps i les xirivies i les tallem a rodanxes. 2. En una olla posem les verdures, les cobrim amb aigua i coem durant 40 minuts. Pel risotto...
Picar les escalunyes en brunoise. Fondejar amb oli d’oliva. Quan hagi agafat color nacre, fregir l’arròs. Afegir el vi blanc i deixar que s’evapori l’alcohol. A banda, saltar...
Descubre toda nuestra gama de productos