A l’article “Tips per a una alimentació cardiosaludable ” t’expliquem alguns consells per portar una alimentació saludable pel cor. És hora de posar-los a la pràctica amb un menú cardiosaludable d’exemple! Què et sembla començar-lo una setmana?
Dilluns | Dimarts | Dimecres | Dijous | Divendres | |
Dinar | Albergínies farcides de “trigo tierno” amb verduretes
Pollastre a la planxa amb espècies. Plàtan. |
Amanida caprese.
Arròs integral Nomen a la cubana. Pera. |
Amanida verda.
Gambes amb allets amb arròs a la llimona Poma. |
Tomàquet amb tonyina condimentada.
Pasta amb pisto de verdures. Taronja amb nous i canyella.
|
Amanida de canonges, cuscús, gerds i mix de fruits secs
Llobarro al forn amb un toc de llimona. Kiwi. |
Sopar | Espinacs amb cigrons, panses i pinyons.
Truita de carbassó i ceba. Iogurt natural. |
Crema de carbassa.
Daurada amb verdures i guarnició de Arrozísimo Meló. |
Alvocat farcit.
Pollastre al forn amb verdures brasejades. Pomelo. |
Got de gaspatxo.
Raïm. |
Timbal de verdures.
Iogurt natural. |
Ingredients:
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració:
Gaudeix del teu menú cardiosaludable!